Per fi una de Biquinis


En aquest post us explicaré la meva experiència curta però intensa en la confecció de biquinis i la llarga i apassionada en portar mils de biquinis i banyadors.

La meva història comença de ben petita quan me mare em portava a la piscina matí, tarda i nit. Ja podeu imaginar quin fart de banyadors em vaig arribar a posar fins als 16 que vaig deixar de competir oficialment, tot i que mai he deixat de nadar, una de les meves grans passions. I curiosament vaig deixar la piscina per començar una de les meves altres passions, el vòlei. Vaig començar amb el vòlei pista però m’ha acabat atrapant més el vòlei platja, serà pel biquini??

I ara no he pogut evitar tornar a barrejar passions noves i velles, i he posat fil a l’agulla per fer per fi una de biquinis. Fer roba de bany no és tan difícil si el que vols és fer una mica de postureig, fer la foto i ale, però ai si necessites subjecció…ja sigui perquè tens pit, vols nadar o simplement no vols quedar-te amb ell a la mà mentres se’t queda cara de pasta de moniato.

Recursos interesants per començar a fer el teu propi biquini

Per començar a provar pots trobar patrons i instruccions sobretot en anglès com els vídeos i els patrons de katie Fredrickson  i Anastasia Simon. En castellà també et deixo un parell de webs on pots trobar cursos, recursos gratuïts i patrons com El taller de Mariette i Sirenapatterns. I de més aprop de casa et deixo el link de la Semana de la ropa de baño del juny del 2018, on a unes blogueres que els hi va els ”saraos” s´ajunten per explicar-te tècniques i trucs durant cada dia d’una setmana sobre la roba de bany.

Si finalment veus que això del on-line no et va i el que necessites és un lloc/taller on poder aprendre, compartir i perdre la por a la tela elàstica, jo et recomano el Taller del Passatge a Barcelona, on la Carla i la seva mare et faran sentir com a casa. Trobaràs tallers a la teva mida, d’un dia o de varies setmanes. A més a més si no en tens prou també pots explorà el món de la roba interior i fer algun taller.

I si cosir no et va (mal fet, és l’única manera de donar-li valor a la roba i ser conscient del que costa fer-los), que el que t’agraden son els biquinis molons que veus aquí, aviat tindràs una botiga on-line Gâgamo, perquè no dono a la vast amb tant biquini. Espero que sigui ben aviat i que t’agradi 😉