Som Gâgamo


· El nostre equip·

Foto perfil Olga Belmonte

Olga Belmonte Garrido

Fundadora 

De formació acadèmica Enginyera de Mines amb màster d’Enginyeria del Recursos Naturals i de vocació inquieta, curiosa i somiadora.

Ramon Sirvent

Ramon Sirvent Crespo

Col·laborador
 
De formació Enginyer tècnic de mines, de professió cap d’obra i de vocació boletaire.
 

Gâgamo és una una web que pretén ser un recull de les coses que m’interessen i potser a tu també. Idees i projectes que poden ser enginyosos de construir i que et poden inspirar per passar a l’ acció d’allò que imagines però mai has gosat a portar a la pràctica. Moltes de les coses que trobaràs en aquesta web tenen a veure en una tendència bastant estesa entre els amants de la conservació dels molts recursos que tenim a l’abast i que la rapidesa del moment no ens deixa veure, i és basa amb l’ economia verda i circular.

Les raons que m’han portat a crear Gâgamo tenen molt a veure amb el meu interès permanent d’aprendre i de crear-me nous reptes. Gâgamo, una pagina web o un calaix desastre 2.0 (una mica ordenat) dels projectes que he anat fent fins el dia d’ avui. Posant ordre en aquest calaix he vist coses que m’han agradat moolt i espero que a tu també!!

a Gâgamo també podràs trobar informació sobre el cicle de vida dels productes i l’economia verda i circular. Una de les meves ultimes aficions que em va atrapar després de la meva experiència a Xile. On vaig estar treballant en la constitució   d’ una empresa innovadora de reciclatge (Tecblau) de plàstic, que a la vegada fabriquen canonada 100% amb producte reciclat. D’aquesta experiència vaig poder aprofundir més amb el meu projecte final de màster en el que comparava els recursos necessaris per la fabricació d’una canonada reciclada i una d’ origen verge. Les conclusions evidentment son que hem de reciclar més i hem de treballar perquè el reciclatge no només sigui un eslògan sinó que els productes reciclats siguin cada dia més a la nostra quotidianitat.

Com podeu veure Gâgamo està encara en creació i es dinàmic, això vol dir que està agafant forma. Però està clar que el seu contingut te a veure amb tot allò i aquells que volen ser conscients de que som rics, només cal saber veure-ho.

Fundadora de Gâgamo
Olga Belmonte Garrido

M’agrada afrontar nous reptes, esbrinar, aprendre i resoldre. La meva formació de delineant i enginyer tècnic de mines m´han ajudat a entendre millor l’espai tridimensional i el seu càlcul, importantíssims per desenvolupar-me en la meva carrera professional. Amant de la paleta gràcies al meu pare (per mi el millor paleta del món) que des de jovenet em va iniciar en l’aprenentatge amb la corresponent recompensa, aleshores econòmica ara molt més valuosa. Després de 10 anys com a tècnic al sector de la construcció a l’any 2011 en plena crisi, em va sorgir l’oportunitat de viatjar a Xile per iniciar el projecte Tecblau, basat en l’economia circular.

Finalment podria dir que gràcies a la formació rebuda i l’experiència laboral, quan sorgeix algun projecte o idea interessant a desenvolupar, el pensament inicial és: Ho puc fer! L’oportunitat d’experimentar com “dissenyar” i “executar” tu mateix el que has somiat, obre les portes al repte de documentar-se, aprendre, valorar la feina i sobretot créixer. L’oportunitat de col·laborar amb Gâgamo m’ofereix l’escenari perfecte per fer créixer aquestes parts de mi que em fan ser més jo.

Colaborador de Gâgamo
Ramon Sirvent Crespo